ژاپن در حال آزمایش یک سیستم رای گیری مبتنی بر بلاک چین است
به گزارش آناسی، ژاپن آخرین کشوری است که تصمیم گرفته از سیستم بلاک چین برای رای گیری استفاده کند.

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.
تسوکوبا اولین شهر در کشور ژاپن خواهد بود که این سیستم را پیاده سازی و برای رای گیری دیجیتالی آزمایش می نماید.
این سیستم می خواهد از کارت های Social Security شهروندان ژاپنی برای تکمیل مکانیزم احرازهویت آن ها هنگام رای گیری استفاده کند. قرار است از این سیستم برای مشارکت شهروندان ساکن شهر تسوکوبا در فعالیت ها و رای گیری های اجتماعی استفاده گردد.
به نظر می رسد سیستم مورد استفاده در کشور ژاپن با دیگر سیستم های رای گیری رایج در سراسر جهان متفاوت باشد. شهروندان به جای اینکه ورقه رای گیری خود را در یک جعبه امن بیندازند یا اینکه جلوی یک نام و کاندید علامت بزنند؛ باید روی صفحه نمایش رای دهند.
به گزارش منابع محلی و همین طور نشریه ژاپن تایمز، این سیستم رای گیری برای جلوگیری از جعل اطلاعات مبتنی بر رمزنگاری بلاک چین پیاده سازی شده است.
شهردار شهر تسوکوبا پس از اینکه رای خود را با این سیستم جدید ثبت کرد؛ به خبرنگاران می گوید تصورش این بوده که رای دادن با چنین سیستمی بسیار سخت و پیچیده باشد ولی حالا متوجه شده آسان و راحت است. به علاوه، وقت بسیار کمتری می گیرد.
مطمئن اما همراه با کاستی ها
البته، استقبال و استفاده از این سیستم مطابق انتظار مقامات شهری نبوده است چون بعضی از رای دهنده ها رمزعبور خود را فراموش کردند و در نتیجه پیروز به رای دادن نشدند.
مشکل دیگر این است که سیستم تعیین نمی نماید واقعا رای یک فرد گرفته شده است یا خیر. این مسئله مهمی است که باید طراحان این سیستم در آینده برطرف نمایند. همین طور، مکانیزمی برای فهمیدن این موضوع که هر فردی واقعا از کارت Social Security خود استفاده نموده است یا خیر، وجود ندارد.
به هر شهروند یک کارت Social Security تخصیص داده می گردد که با استفاده از آن باید در جلوی صفحه نمایش ایستاده و رای دهند. حالا محتمل است یک شهروند کارت Social Security را دریافت ولی پای صفحه نمایش استفاده ننموده باشد.
در ویرجینیای غربی نیز یک سیستم رای گیری الکترونیکی مبتنی بر بلاک چین پیاده سازی شده است تا نیروهای نظامی بتوانند در رای گیری های محلی استفاده نمایند. در آن سیستم از تشخیص چهره برای احرازهویت و رای گیری استفاده می نماید.
البته، همه می دانیم این روش برای تایید هویت رای دهنده ها چندان امن و مناسب نیست. به هر حال، در بسیاری از کشورها استفاده از مکانیزم های احرازهویت دیجیتالی و رمزشده مانند بلاک چین رواج یافته و در حال آزمایش است.
منبع
منبع: یک پزشک