بیایید همه چیز را درباره مهاجرت به کانادا بدانیم

به گزارش آناسی، مهاجرت به کانادا همیشه مورد توجه مردم در سراسر جهان بوده، تغییر اقلیم، فرهنگ، ترک وابستگی های خانوادگی و بومی و تغییر زبان از موارد به ظاهر ساده اما در باطن سخت هستند. یکی شدن بافرهنگ متفاوت یک مرزوبوم ماه ها زمان می برد و همین امر منجر به افسردگی های ناشی از مهاجرت و به اصطلاح Home Sick می گردد.

بیایید همه چیز را درباره مهاجرت به کانادا بدانیم

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا هستید با ما همراه شوید

کانادا کشوری است که برای ورود به آن احتیاج به ویزای کانادا دارید.

برای مهاجرت به هر کشوری باید خود را برای رویارویی با واقعیت هایی آماده کنیم، نادیده گرفته شدن و تبعیض نژادی و فرهنگی، کاهش اعتمادبه نفس را به همراه دارد. با اعتمادبه نفس سرکوب شده به سختی می توان راستا را به خوبی پیش رفت، پس قبل از هر چیز باید به طور واقع بینانه باید موارد سوء در مهاجرت سنجیده گردد. اگر می توانید خود را تقویت کنید و محکم جلو بروید، مهاجرت شاید بهترین گزینه برای تغییر حال و هوای شما باشد.

هر انسان هدفمندی در کشور خود می تواند به اهداف خود برسد، گرچه ممکن است راستا سختی را پیش و رو داشته باشد، در غیر این صورت در هرکجا دنیا، بی هدف، بی انگیزه ناامید خواهید بود.

برای مهاجرت به یکی از محبوب ترین گزینه های دنیا، یعنی کانادا باید بافرهنگ، زبان، موقعیت سیاسی، آداب و رسوم اجتماعی و فرهنگ کسب وکار در این کشور آشنا شویم.

سلام، من کانادا هستم! از ویزای کانادا تا مهاجرت به کانادا

موقعیت سیاسی کشور کانادا

این کشور در آمریکا شاقتصادی جای گرفته است. سیستم سیاسی فدرال و دموکرات در کانادا در قالب سلطنت مشروطه با ریاست ملکه الیزابت اداره می گردد. اگرچه قدرت سلطنتی در منطقه محدود است و بیشتر نقش نمایشی دارد.

کانادا در سال 1867 میلادی به خودکفایی سیاسی رسید و بعدازآن در سال 1982 مستعمره بریتانیا شد، با این حال روابط سیاسی خود را با سلطنت انگلستان در حد حفظ قوانین کشورهای مشترک المنافع حفظ کرد.

کانادا در واقع کشوری با دو ملیت فرانسوی و کانادایی انگلیسی است که ریشه در مستعمرات فرانسه در ایالت کبک از سال 1760 میلادی دارد.

دو ملیت فرانسوی و کانادایی به طور مستقل در امور سیاسی و اجتماعی مرتبط به کشور تا حدودی مستقل هستند، به طوری که در ایالت کبک به طور جدی قوانین فرهنگ و رسوم و زبان فرانسه در جریان هستند.

زبان در کانادا (Language in Canada)

انگلیسی پرچم دار تمامی مکالمات در کانادا است. مقام بعدی را فرانسه در ایالت کبک دارد.

زبان قالب در این کشور، انگلیسی است، اما در مناطق مستعمره فرانسه، کبک بیشتر به زبان فرانسوی صحبت می گردد. حدود 60 زبان بومی در کانادا صحبت می گردد.

در یک کلام رسمیت زبان های انگلیسی 58.7 درصد، فرانسه 22 درصد، پنجابی 14 درصد، ایتالیایی 1.3 درصد، اسپانیایی 1.3 درصد، آلمانی 1.3 درصد، کانتونی 1.2 درصد، تاگالوگ 1.2 درصد، عربی 1.1 درصد و دیگر زبان ها 10.5 درصد هستند.

فرهنگ و جامعه کانادایی

مذهب و عقاید

دین مسیحیت در کانادا عمومیت دارد. 39 درصد از مردم پیرو مذهب کاتولیک هستند، 20.3 درصد پروتستان هستند. جمعیت مسلمان 3.2 درصد، هندو 1.5 درصد، بودا 1.1 درصد، یهود 1 درصد را تشکیل می دهند. کانادا کشوری است که برای ورود به آن احتیاج به ویزای کانادا دارید.

مراسم ها و جشن های مرسوم

جشن سال نو (1 ژانویه)

Good Friday روز قبل از Easter Sunday روز رستاخیز عیسی مسیح

Easter Monday (یک روز بعد از جشن رستاخیز عیسی مسیح که در بعضی کشورها تعطیل است)

Victory Day جشن پیروزی (دوشنبه قبل از 25 ماه می میلادی)

Canada Day روز کانادا (1 جولای)

Labor Day روز کارگر (اولین دوشنبه ماه سپتامبر)

Thanksgiving Day جشن شکرگزاری (دومین دوشنبه در اکتبر)

Remembrance Day روز گرامیداشت جان باختگان جنگ های دنیای اول و دوم (11 نوامبر)

Christmas Day & Boxing Day به ترتیب 25 و 26 دسامبر

(کانادا کشوری است که برای ورود به آن احتیاج به ویزای کانادا دارید.)

معنای خانواده در کانادا

تا اواسط قرن بیستم وظایف خانه داری و زندگی بر عهده زوج های متأهل بود که این آمار تا سال 2010 به دلیل ترجیح افراد بر زندگی دو نقره مجردی بر متأهلی کمرنگ تر شد.

قانون منافع مشترک زوج ها به طور مساوی بین زن و مرد در کانادا تقریباً برقرار است؛ اما در شهرهایی مثل British Colombia، Labrador و Newfoundland زوج ها باید تا دو سال با یکدیگر زندگی نمایند تا همانند زوج های متأهل از تساوی حقوق و تقسیم دارایی به صورت مشترک استفاده نمایند، در ایالت انتاریو این انتظار به سال 3 سال می رسد که در صورت بچه دار شدن به یک سال کاهش پیدا می نماید.

کبک بهترین شهر برای دسترسی راحت به منافع مشترک بین زوج ها چه متأهل باشند چه مجرد است.

شکل خانواده کانادایی در 30 سال اخیر تغییر نموده، حدود 70 درصد از زنان در بیرون از خانه فعالیت شغلی دارند و مردها بیشتر به امور خانه داری و نگهداری از فرزند می پردازند.

در سال 2005 قانون ازدواج با جنس موافق با در نظر دریافت تمام حقوق زندگی مشترک تصویب شد.

طبقه بندی اجتماعی (Social Stratification)

تفاوت منطقه ای بالایی در کانادا به دلیل وسعت این کشور وجود دارد که پیوستگی طبقات اجتماعی را پیچیده تر می نماید. در مناطق مرکزی کانادا پیشرفت اقتصادی و پراکندگی ثروت در افزایش درآمد و کیفیت زندگی بالا منعکس می گردد.

میانگین درآمد در اکثر مناطق روستایی 25 درصد پایین تر از استاندارد سطح درآمد و شغل های رده پایین بامهارت پایین است. عامل این اختلاف طبقاتی در مناطق روستایی، تحصیلات سطح پایین و ترک مدرسه قبل از تکمیل تحصیلات متوسطه است.

کانادا کشوری است که برای ورود به آن احتیاج به ویزای کانادا دارید.

قوانین جنسیتی

ظاهراً هیچ گونه تبعیض جنسیتی در مکان های کاری وجود ندارد، اما تساوی حقوق روند آرامی را دارد، با این حال هنوز تعصب هایی در این زمینه هست، به طور مثال در یک محیط پزشکی بالاترین مقام شغلی به مردها واگذار می گردد و بیشتر تخصص های پزشکی توسط مردها مدیریت شده در حالیکه زن ها به سمت شغل های پرستاری و مراقبت های ویژه منصوب می شوند.

زنان و مردان به طور برابر می توانند در مشاغل سیاسی و دولتی مداخل نمایند، ولی بازهم تعادلی که باید باشد، نیست.

جامعه اجتماعی کانادا (Socialization)

بچه ها به طور قانونی از سن 6 سالگی مشغول به تحصیل هستند، تحصیل بچه ها در خانه طبق نظارت و راهنمایی دولت امکان پذیر است.

آنچه مرسوم بوده سرپرستی نوزادان توسط مادر بوده، اما با ورود زنان به بازار کار پیش از گذشته، مراکزی برای نگهداری نوزاد در حال فعالیت هستند.

مراکز نگهداری از بچه ها و یا مهدکودک ها در جهت آموزش هنجارهای اجتماعی و کنترل رفتار فعالیت می نمایند.

هر خانواده اختیار تنبیه فیزیکی فرزند خود را برای تربیت و یادآوری یک سری نکات دارد، اما آزار و اذیت بچه ها و استفاده از وسایل تنبیه که سلامتی و جان کودک را تهدید می نمایند امری غیرمنطقی و جرم در دادگاه خانواده کاناداست.

اتهام جرم و محکومیت برای کودک زیر 12 سال امکان پذیر نیست، بنابراین والدین ملزم به پرداخت جریمه اقتصادی خسارت رفتار اتهام آمیز فرزند خود هستند.

با گسترش گوناگونی فرهنگ ها، والدین در نشست های سیاسی و اجتماعی بسیاری به بحث و مخالفت با ازدواج اجباری و زودهنگام خانوادگی و از این دسته موارد هستند.

منبع: همگردی
انتشار: 25 آذر 1398 بروزرسانی: 19 آذر 1399 گردآورنده: anasi.ir شناسه مطلب: 594

به "بیایید همه چیز را درباره مهاجرت به کانادا بدانیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیایید همه چیز را درباره مهاجرت به کانادا بدانیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید