ده اپلیکیشن برتر برای سفر به نیویورک (قسمت اول)
به گزارش آناسی، سفر به کشورهای دیگر و شهرهای آن ها همواره با مسائلی همراه بوده و هست. در نیویورک این مسائل تقریبا با اپلیکیشن های تلفن همراه رفع شده است. برای آشنایی با این اپلیکیشن ها با خبرنگاران همراه باشید.
نیویورک، به عنوان یکی از بزرگ ترین شهرهای جهان، اغلب برای کسانی که با این منطقه و فرهنگ آن آشنایی ندارند ترسناک است. گاهی اوقات بی شمار بودن ورزش های محلی مختلف، غذاخوری ها، مسیرها و مکان های دیدنی می توانند در چنین محیط شلوغی که مملو از ساکنین و جهانگرد ها است، گیج نماینده باشد.
برای اینکه بتوانید در شلوغی نیویورک دوام آورید باید اطلاعات دقیقی از جمله زمان رسیدن مترو بعدی، نزدیک ترین غذاخوری، نزدیک ترین استراحتگاه عمومی و سریع ترین مسیر برای رسیدن به مقصد را بلد باشید. با معرفی اپلیکیشن های گوشی به افرادی که در شهر هستند، چه ساکنین و چه مسافرین، نیازهای این دسته از افراد مدیریت می گردد. این مقاله با معرفی 10 اپلیکیشن برتر سیستم عامل آی. او. اس (IOS) به تجربه حضور در نیویورک یاری می نماید.
1. داین (DINE)
اپلیکیشن داین (DINE) مخصوص افرادی است که می خواهند با دوستان خود برای یک وعده غذایی (مثلا صرف شام بعد از ساعت کاری) دیدار داشته باشند. در این اپلیکیشن، تنها کاری که کاربران باید انجام دهند این است که با توجه به محدوده مورد نظر خود رستوران ها را جستجو نمایند تا نزدیک ترین آن ها را در بین 16000 احتمال موجود دریافت نمایند. داین علاوه بر معرفی برترین نقطه برای غذا خوردن از میان تعداد بی شمار رستوران های نیویورک، می تواند برای پیدا کردن کافه ها و رستوران ها براساس رویدادهای خاص، مجاورت و منوی آن ها، مفید باشد. بعلاوه، این اپلیکیشن با نشان دادن تجربه شخصی کاربران و نظر آنها به تصمیم گیری کاربران قبل از انتخاب رستوران مورد نظر خود یاری می نماید.
2. دریزلی (DRIZLY)
به جای اینکه مجبور باشید به بیرون بروید تا نوشیدنی خریداری کنید، دریزلی (DRIZLY) نوشیدنی های مورد نظر شما را با سریع ترین پیک به در منزل شما می آورد. این اپ برای کسانی که نمی خواهند در زمستان یا زمانی که بارندگی است در خیابان های پرترافیک نیویورک بیرون بروند بسیار مناسب است. برترین جنبه دریزلی این است که قیمت نوشیدنی ها با قیمت آن ها در فروشگاه ها یکی است و بعلاوه پیک ها قابل اطمینان و بی دردسر (از این لحاظ که سر قیمت چانه نمی زنند) هستند.
3. پستمیتس (Postmates)
برای نیویورکی هایی که نمی خواهند محصولی را که سفارش داده اند به وسیله پست عادی تحویل بگیرند، پستمیتس قادر است هرگونه محصولی که از اینترنت سفارش می دهند از جمله وسایل الکتریکی، ساندویچ، لباس و غذا را در کوتاه ترین زمان به دست آن ها برساند. پستمیتس با خرید کالا از مغازه های محلی و تحویل آن، خرید را آسان تر و راحت تر می نماید و تنها کاری که کاربر باید انجام دهد این است که سفارش خود را از هر فروشگاه مجازی، مغازه یا رستوران در اپ ثبت کند تا یکی از اعضای تیم پستمیتس سفارش را دریافت و به کاربر تحویل دهد.
4. هپی آور (Happy Hour)
اپلیکیشن هپی آور (Happy Hour) نیز مانند دریزلی، برای راحت نوشیدن طراحی شده است. هپی اور این امکان را به کاربران می دهد تا بتوانند از کافه های معتبر نیویورک که ساعت خوشحالی (زمان خوشحالی زمانی است که کافه ها برخی از نوشیدنی های خود را در فهرست تخفیف قرار می دهند) دارند آگاه شوند. به راحتی هرچه تمام تر می توان از این اپ استفاده کرد، تنها کافی است اپ را باز نموده، وارد قسمت کافه شوید و دکمه آغاز را بزنید تا از نوشیدنی های تخفیف خورده با خبر شوید. این اپ برای کسانی که می خواهند در نیویورک نوشیدنی تخفیف دار بنشوند مناسب است.
5. آی ترنس (iTrans)
آی ترنس(iTrans) یکی از دقیق ترین راهنماهای موجود برای شهر نیویورک است. به وسیله این اپ، کاربران می توانند به نقشه ه ای گوناگون، سرویس هشدارها و خیلی چیزهای دیگر دسترسی داشته باشند. در حالی که عموما نقشه هایی که بر روی دیوار ایستگاه ها هستند خط ریزی دارند و کهنه شده اند، آی ترنس می تواند در سیستم پیچیده حمل و نقل نیویورک، کاربر را با توجه به اطلاعات فراوان در خصوص ساعت رسیدن اتوبوس یا مترو بعدی یاری کند.
منبع: کجارو / appolicious.com