طرز تهیه کیک میلفوی توت فرنگی، میان وعده ای خوشمزه و خاص
به گزارش آناسی، کیک میلفوی توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می گردد این کیک شیک برای پذیرایی بسیار مناسب است و به روش های مختلف و با مواد متنوعی درست می گردد.
مواد لازم
خمیر هزار لای مربعی میلفوی8 ورق
شیر500 میلی لیتر
شکر1 قاشق چای خوری
تخم مرغ1 عدد
وانیل1 بسته
آرد3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک میلفوی توت فرنگی
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن کرم مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید بعد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد و بافت یکدستی تشکیل گردد.
مرحله دوم
سپس وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش گردد و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد بعد مقداری آرد را که از قبل الک نموده اید و بافت آن سبک شده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم کاملا ترکیب کنید.
مرحله سوم
بعد ظرف مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و با لیسک مخلوط را هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل گردد وقتی که مخلوط به غلظت مناسب رسید و کرمی شد ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
سپس ظرف کرم را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک گردد و در این فاصله هر از چند گاهی مخلوط را هم بزنید تا کرم زودتر خنک گردد و همینطور سطح آن رویه نبندد بعد از آن در سینی فر و یا قالب مورد نظر یک کاغذ روغنی قرار دهید.
مرحله پنجم
سپس خمیر هزارلا را برش دهید و از وسط نصف کنید و در سینی قرار دهید و یک کاغذ روغنی را روی خمیرها بیندازید و با دست کمی آن را فشار دهید تا سفت شوند و در هنگام پخت شکل و ظاهر آن ها خراب نگردد و بافت آن ها بعد از پخت ترد بگردد.
مرحله ششم
بعد کاغذ روغنی را از روی خمیرها بردارید و سپس سینی را در فر که از 10 دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد از آن دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت 20 دقیقه در فر خوب بپزند و آماده شوند.
مرحله هفتم
بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک گردد و سپس خمیر پخته شده را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد کرم آماده شده را داخل قیف کاغذی یا پلاستیکی مناسب بریزید.
مرحله هشتم
سپس یک لایه از خمیر هزارلا را روی یک سطح صاف قرار دهید و با قیف روی خمیر، کرم بریزید به طوری که کاملاً سطح خمیر را بپوشاند و بعد توت فرنگی ها را که از قبل شسته اید و خشک شده اند، ورقه ای و در میزان های مناسب برش بزنید.
مرحله نهم
بعد توت فرنگی ها را روی کرم بچینید و لایه دیگر خمیر را روی توت فرنگی ها قرار دهید سپس لایه دوم خمیر را هم با کرم بپوشانید و برش های توت فرنگی را روی آن بچینید، علاوه بر این می توانید مقداری پودر قند را روی توت فرنگی ها الک کنید.
مرحله دهم
با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می توانید برای تزئین روی شیرینی از پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی هم بهره ببرید و روی کیک را با آن ها تزئین کنید و در یخچال قرار دهید.
مرحله یازدهم
سپس کیک میلفوی توت فرنگی را در شکل و میزان دلخواه برش بزنید و بعد چند برش از آن را در ظرف مناسب بچینید و این کیک خوش طعم را به عنوان یک دسر شیک و مناسب و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
منبع: گردشبان