طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه و خانگی
به گزارش آناسی، سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها مثل پاستا، اسپاگتی و گراتن و غیره استفاده می گردد؛ در حقیقت شما در هر غذایی که مایلید طعم گوجه فرنگی داشته باشد، می توانید از این چاشنی ایتالیایی بهره ببرید. در ادامه با طرز تهیه این سس همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سس مارینارا
- گوجه فرنگی 700 گرم
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک دو عدد
- سیر دو حبه
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- آویشن دو قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه سس مارینارا
مرحله اول
برای آغاز گوجه ها را بشویید و بدون اینکه پوست بکنید و خرد کنید. نصف فنجان آب داخل قابلمه بریزید و گوجه فرنگی ها را روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
مرحله دوم
بعد از اینکه گوجه ها کامل پختند، پوست آن ها را جدا کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. در این مرحله رب را اضافه کنید.
مرحله سوم
پیاز را پوست بگیرید و به صورت درسته روی گوجه ها بگذارید. حبه سیر و روغن زیتون را هم اضافه کنید. پودر فلفل سیاه را هم بریزید و اجازه دهید تا مواد خوب با هم جوش بخورند و پیاز نرم گردد. اگر از یک پیاز بزرگ استفاده کردید، آن را حتما نصف کنید.
مرحله چهارم
پیاز را از قابلمه بیرون بیاورید و حبه سیر را به یاری چنگال له کنید. به یاری گوشتکوب گوجه ها را هم له کنید و به اندازه لازم نمک اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سس مارینارا آماده است. حرارت را خاموش کنید و بعد از این که سس کمی خنک شد، آن را داخل ظرف تمیز بریزید.
چند نکته
- سس را در یخچال حدود دو هفته می توانید نگهداری کنید. اما بهتر است هر بار به اندازه لازم از آن درست کنید.
برای راحتی کار می توانید مواد را با گوشت کوب بکوبید.
برترین روش برای نگهداری سس های خانگی، ریختن آنها در میسن جار یا همان ظرف شیشه ای دردار است.