کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، قهرمانی مقتدرانه ایران با 5 مدال طلا، یک نقره، 3 برنز

به گزارش آناسی، تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان با کسب پنج مدال طلا، یک مدال نقره، سه مدال برنز و 44 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم، قهرمان مسابقات قهرمانی آسیا شد.

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، قهرمانی مقتدرانه ایران با 5 مدال طلا، یک نقره، 3 برنز

با قیمت تور مالزی زمستان 99 از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید. با ما به کوالالامپور ، پنانگ و لنکاوی سفر کنید و از سفری دل انگیز لذت ببرید.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، سی امین دوره رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا روزهای 29 و 30 بهمن در شهر دهلی نو در هندوستان برگزار گردید که در خاتمه، تیم ایران با پنج مدال طلای پویا ناصرپور در وزن 55 کیلوگرم، امین کاویانی نژاد در وزن 72 کیلوگرم، مهدی ابراهیمی در وزن 82 کیلوگرم، محمدهادی ساروی در وزن 97 کیلوگرم و امین میرزازاده در وزن 130 کیلوگرم، مدال نقره پژمان پشتام در وزن 77 کیلوگرم و سه مدال برنز مهدی محسن نژاد در وزن 60 کیلوگرم، میثم دلخانی در وزن 63 کیلوگرم و حسین اسدی در وزن 67 کیلوگرم و کسب 190 امتیاز، مقتدرانه به عنوان قهرمانی دست یافت.

این قهرمانی در حالی به دست آمد که تیم ایران در مسابقات سال گذشته با 165 امتیاز و اختلاف 2 امتیاز نسبت به ازبکستان قهرمان شد اما سال جاری با ترکیبی جوان که 9 نفر آن برای اولین بار راهی این مسابقات می شدند، با 190 امتیاز و 44 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم، مقتدرانه به مقام قهرمانی رسید.

نتایج کشتی گیران کشورمان به توضیح زیر است:

در وزن 55 کیلوگرم، پویا ناصرپور پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل دونگ هیوک وون از کره جنوبی با نتیجه 9 بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله در یک کشتی نزدیک با نتیجه 8 بر 7 آروجان حالاکورکی از هند را از پیش رو برداشت و راهی ملاقات فینال شد. ناصرپور در فینال با نتیجه 8 بر صفر از سد جسوربک اورتیبکوف از ازبکستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 60 کیلوگرم مهدی محسن نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 9 بر یک کرار البدهان از عراق را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد و در نیمه نهایی در مصاف با ژولمان شارشنبکوف، دارنده مدال نقره دنیا از قرقیزستان با نتیجه 9 بر 2 مغلوب و راهی ملاقات رده بندی شد. وی در این ملاقات با نتیجه 4 بر 3 آدیوس سلطانگالی دارنده مدال برنز دنیا از قزاقستان را مغلوب کرد و صاحب مدال برنز شد.

در وزن 63 کیلوگرم، میثم دلخانی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 9 بر صفر یوشیکی یامادا از ژاپن را مغلوب کرد و به نیمه نهایی رسید. وی در این مرحله مقابل المورات تاسمورادوف، دارنده مدال برنز المپیک و نقره و برنز دنیا از ازبکستان با نتیجه 10 بر یک شکست خورد و به بازی رده بندی رفت. دلخانی در این ملاقات با نتیجه 2 بر صفر یرنور فیتداخمتوف از کشور قزاقستان را شکست داد و صاحب مدال برنز شد.

در وزن 67 کیلوگرم، حسین اسدی در دور نخست مقابل زین الدین قمراف از تاجیکستان با نتیجه 9 بر یک پیروز شد. وی در دور بعد عادیل خان ساتایف از قزاقستان را با نتیجه 8 بر صفر مغلوب کرد و راهی ملاقات نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 5 بر یک مغلوب ریو هان سو، قهرمان دنیا از کره جنوبی شد و به ملاقات رده بندی رفت. اسدی در ملاقات رده بندی تسوچیکا شیمویامادا از ژاپن را با نتیجه 5 بر 3 مغلوب کرد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن 72 کیلوگرم امین کاویانی نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر یان چن از چین تایپه را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی رفت. وی مقابل روسلان تساریف از قرقیزستان با نتیجه 3 بر صفر مغلوب کرد و راهی ملاقات فینال شد. کاویانی نژاد در ملاقات خاتمهی با نتیجه 8 بر صفر ابراگیم ماگمدوف از قزاقستان را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 77 کیلوگرم، پژمان پشتام در دور نخست با نتیجه 3 بر یک از سد بهزاد عمراف از ازبکستان گذشت. وی در دور بعد با نتیجه 9 بر صفر مصلح الدین اوروکوف از تاجیکستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با رنات الیاز اولو از قرقیزستان با نتیجه 5 بر صفر پیروز شد و به ملاقات فینال راه یافت. پشتام در ملاقات فینال در مصاف با تمرلان شادوکایف، دارنده مدال برنز زیر 23 سال دنیا از قزاقستان با نتیجه 10 بر یک شکست خورد و به مدال نقره رسید.

در وزن 82 کیلوگرم که هفت کشتی گیر حضور دارند، مسابقات به صورت دوره ای و در دو گروه برگزار گردید و مهدی ابراهیمی در گروه A در دور نخست، با نتیجه 3 بر صفر یوگنی پولیوادوف از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 5 بر 2 ساتوکی موکایی از ژاپن را مغلوب کرد، در دور بعد مقابل سینگ هارپرت از هند با نتیجه 7 بر صفر به فزونی دست یافت و به عنوان سرگروه به نیمه نهایی رسید. ابراهیمی در این ملاقات با نتیجه 6 بر 5 جالگاسبای بردی موراتوف، دارنده مدال برنز دنیا از ازبکستان را مغلوب کرد و راهی ملاقات فینال شد. وی در فینال با نتیجه 3 بر یک جون هیونگ چوی از کره جنوبی را از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن 87 کیلوگرم، بهروز راهنمایی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم از سد رستم آساکولوف دارنده مدال نقره و برنز دنیا و قهرمان آسیا از ازبکستان گذشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله در حالی که تا ثانیه های خاتمهی با نتیجه 7 بر صفر از آزات سالیندینوف از کشور قرقیزستان جلو بود، به دلیل مصدومیت از ناحیه پا به کشتی ادامه نداد و شکست خورد. راهنمایی با توجه به مصدومیت پیش آمده در ملاقات رده بندی نیز حاضر نشد.

در وزن 97 کیلوگرم، محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل هاردیپ از هند با نتیجه 9 بر یک به فزونی دست یافت. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 5 بر صفر و ضربه فنی، بکسلطلان محموداف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و راهی ملاقات خاتمهی شد. ساروی در ملاقات فینال با نتیجه 5 بر 2 از سد سی یئول لی از کره جنوبی گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 130 کیلوگرم، امین میرزازاده در دور اول مقابل منصور شادوکایف از قزاقستان به فزونی رسید و به نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 6 بر یک آرتا سونودا از ژاپن را مغلوب کرد و راهی ملاقات فینال شد. میرزازاده در ملاقات فینال با نتیجه 9 بر صفر، مین سئوک کیم دارنده مدال برنز دنیا از کره جنوبی را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

رده بندی انفرادی و تیمی مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا به توضیح زیر است:

55 کیلوگرم: 1- پویا ناصرپور (ایران) 2- جسوربک اورتیبکوف (ازبکستان) 3- آروجان حالاکورکی (هند) و خورلان ژاکانشا (قزاقستان)

60 کیلوگرم: 1- کنیچیرو فومیتا (ژاپن) 2- ژولامان شارشنبکوف (قرقیزستان) 3- اسلام جان بهرام اف (ازبکستان) و مهدی محسن نژاد (ایران)

63 کیلوگرم 1- المورات تاسمورادوف (ازبکستان) 2- جین سئوب سونگ (کره جنوبی) 3- مبین جان احمداف (تاجیکستان) و میثم دلخانی (ایران)

67 کیلوگرم: 1- ریو هان سو (کره جنوبی) 2- محمود بخشیلوف (ازبکستان) 3- آشو (هند) و حسین اسدی (ایران)

72 کیلوگرم: 1- امین کاویانی نژاد (ایران) 2- ابراگیم ماگومادوف (قزاقستان) 3- روسلان تساریف (قرقیزستان) و آدیتیا کوندو (هند)

77 کیلوگرم: 1- تمرلان شادوکایف (قزاقستان) 2- پژمان پشتام (ایران) 3- حسین البیدهان (عراق) و رنات ایلیاز اولو (قرقیزستان)

82 کیلوگرم: 1- مهدی ابراهیمی (ایران) 2- جان هیون چوی (کره جنوبی) 3- جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) و یوگنی پولیوادوف (قزاقستان)

87 کیلوگرم: 1- سونیل کومار (هند) 2- آزات سالیدینوف (قرقیزستان) 3- عظمت کاستوبایف (قزاقستان) 4- تاکاهیرو تسورودا (ژاپن) بهروز راهنمایی (حذف شد)

97 کیلوگرم: 1- محمدهادی ساروی (ایران) 2- سی یئول لی (کره جنوبی) 3- هاردیپ (هند) و محمدعلی شمس الدین اف (ازبکستان)

130 کیلوگرم: 1- امین میرزازاده (ایران) 2- مین سئوک کیم (کره جنوبی) 3- رومان کیم (قرقیزستان) و منصور شادوکایف (قزاقستان)

رده بندی تیمی: 1- ایران 190 امتیاز 2- ازبکستان 146 امتیاز 3- قزاقستان 136 امتیاز 4- کره جنوبی 130 امتیاز 5- هند 127 امتیاز 6- قرقیزستان 119 امتیاز 7- ژاپن 98 امتیاز 8- تاجیکستان 37 امتیاز

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 3 اسفند 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: anasi.ir شناسه مطلب: 768

به "کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، قهرمانی مقتدرانه ایران با 5 مدال طلا، یک نقره، 3 برنز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، قهرمانی مقتدرانه ایران با 5 مدال طلا، یک نقره، 3 برنز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید