چه کنیم تا کباب کوبیده خوش طعم گردد؟

به گزارش آناسی، کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی ها است. اگر دوست دارید طعم آن را مانند کباب بیرون کنید، این مطلب را تا سرانجام بخوانید.

چه کنیم تا کباب کوبیده خوش طعم گردد؟

استفاده از ادویه در غذاهای گوشتی اهمیت ویژه ای دارد همان طور که می دانید عطر و طعم غذا مهم ترین نکته برای خوشمزه شدن و مورد پسند قرار گرفتن غذاست. در ادامه ترکیبات لازم برای تهیه ادویه کباب کوبیده را بیان کنیم. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

عناوین مطلب

  • برترین ادویه کباب کوبیده چیست؟
  • مواد لازم برای تهیه ادویه کباب کوبیده
  • طرز تهیه ادویه کباب کوبیده در خانه
  • موارد مورد استفاده
    • بعلاوه بخوانید:

برترین ادویه کباب کوبیده چیست؟

سماق ادویه پرکاربرد و اصلی برای تهیه ادویه کباب کوبیده است که به کباب طعم ترش مزه ای می دهد؛ بعلاوه در کنار سماق می توان فلفل سیاه و قرمز را هم استفاده کرد.

  • سماق را هم در زمان تهیه کباب می توان به ترکیبات آن اضافه نمود و هم هنگام خوردن کوبیده مانند نمک روی آن پاشید.
  • سماق دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و استفاده آن به عنوان ادویه در طبخ کباب کوبیده باعث از بین بردن آلودگی گوشت می گردد.
  • استفاده از ادویه کباب کوبیده در غذاهای گوشتی و کباب باعث از بین رفتن بوی بد و زهم گوشت و طعم دار شدن کباب می گردد.

مواد لازم برای تهیه ادویه کباب کوبیده

  • سماق 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر پیاز: 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر لیمو عمانی: 1/2 قاشق چای خوری
  • زردچوبه: 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل: 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل سفید: به اندازه لازم
  • پودر برگ بو: 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر خردل: 1/2 قاشق چای خوری
  • زیره سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
  • پاپریکا: 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه ادویه کباب کوبیده در خانه

مواد لازم برای درست کردن ادویه کباب کوبیده را یا به صورت پودر شده تهیه کنید یا اینکه در منزل آن ها را آسیاب کنید. همه این مواد را باید به خوبی با هم مخلوط کنید و در یک ظرف شیشه ای دردار بریزید. مکان نگهداری ادویه کباب کوبیده در محلی سرد و تاریک و به دور از نور مستقیم آفتاب باید باشد.

موارد مورد استفاده

برای طعم دار کردن انواع کباب مانند کوبیده، بختیاری، برگ، چنجه و کباب های تابه ای کتلت، کباب شامی و کوفته قلقلی از ادویه کباب استفاده می گردد. برای اینکه ادویه بیشتر به خورد کباب برود باید بعد از زدن ادویه به کباب به مدت چند ساعت کباب را کنار بگذارید و سپس آن ها را کباب کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی 5 غذای خوشمزه با قارچ که تا حالا نخورده اید را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 29 فروردین 1402 بروزرسانی: 29 فروردین 1402 گردآورنده: anasi.ir شناسه مطلب: 2343

به "چه کنیم تا کباب کوبیده خوش طعم گردد؟" امتیاز دهید

1 کاربر به "چه کنیم تا کباب کوبیده خوش طعم گردد؟" امتیاز داده است | 3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه کنیم تا کباب کوبیده خوش طعم گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید