طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی

به گزارش آناسی، با طرز تهیه آبگوشت پلو، یکی از غذاهای عجیب و خوشمزه کاشانی آشنا شوید و با طبخ آن در منزل، سفری به حال و هوای دوست داشتنی و باستانی شهر کاشان برای خود و عزیزانتان ترتیب دهید.

طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی

می خواهید برای ناهار یا شام، یک غذای لذیذ و عجیب و غریب بپزید و نمی دانید چه چیزی درست کنید؟ طعم آبگوشت و پلو را دوست دارید؟ نگران نباشید و به آشپزخانه بروید تا یکی از غذاهای منحصربه فرد و مقوی محلی ایران را درست کنید. مجله اینترنتی خبرنگاران امروز قصد دارد طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین غذاها به نام آبگوشت پلو کاشانی را به شما آموزش دهد که یکی از محبوب ترین غذاهای این شهر است.

آبگوشت پلو کاشانی یا چلو دیزی، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب منطقه کاشان است. این غذا با برنج خوشمزه و با طعم و مزه منحصر به فرد به همراه لوبیا سفید کاشان، گوشت آبگوشتی گوسفند یا بره با استخوان، پیاز، سیب زمینی استانبولی، زردچوبه، زعفران، فلفل سیاه، نمک و روغن تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت پلو کاشانی

  • 4 پیمانه برنج
  • یک و نیم پیمانه لوبیای سفید
  • 500 گرم گوشت آبگوشتی گوسفند
  • 2 عدد پیاز پوست کنده و 4 قاچ شده
  • 300 گرم سیب زمینی استانبولی پوست کنده
  • یک قاشق مرباخوری زردچوبه
  • زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
  • یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نمک و روغن به اندازه لازم

طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی

  • برنج را از حداقل 4 ساعت قبل با آب ولرم و کمی نمک خیس کنید. لوبیاها را نیز از حداقل یک شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.
  • در یک قابلمه اندازهی آب بریزید و روی حرارت میانه گاز قرار دهید تا به جوش بیفتد. سپس گوشت را داخل آن بریزید.
  • کف روی آب را جمع کنید و سپس زردچوبه، فلفل سیاه و پیازهای خردشده را به گوشت داخل قابلمه بیفزایید. گوشت و پیاز را به مدت یک ساعت بپزید.
  • پس از یک ساعت، سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید.
  • در قابلمه ای جداگانه اندازهی آب بریزید و روی شعله میانه گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس لوبیاها را در آن بریزید و به مدت 3 ساعت بپزید. سپس آن ها را همراه سیب زمینی در قابلمه گوشت بریزید.
  • پس از گذشت نیم ساعت از پخت سیب زمینی، نمک را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
  • آب برنج را خالی کنید و همراه با اندازهی آب، نمک، زعفران دم کرده غلیظ و روغن در قابلمه گوشت بریزید و به صورت کته بپزید.
  • پس از دم کشیدن برنج، آبگوشت پلوی شما آماده است. این غذای لذیذ را با سالاد شیرازی، ماست یا انواع ترشی سرو کنید.

اگر به دستورهای آشپزی علاقه دارید خورشت کنجد با مرغ، خوشمزه و هیجان انگیز را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی سورمه کباب غذای بی نظیر گیلانی با بادمجان را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 13 خرداد 1402 بروزرسانی: 13 خرداد 1402 گردآورنده: anasi.ir شناسه مطلب: 2362

به "طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید