طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده بدون خشک و شل شدن

به گزارش آناسی، لازانیا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی با گوشت چرخ نموده و جزو پرفروش ترین غذاهای ایتالیایی در سرتاسر دنیاست. در این مقاله از سرویس آشپزی طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده برای شام و ناهار و نیز یک غذابا گوشت چرخ نموده مفید و مقوی برای برنامه غذایی یک ماه رمضان و بعلاوه نکات خشک نشدن و شل نشدن لازانیا و هر چه که درباره پخت لازانیا باید بدانید را به شما آموزش می دهیم. بعلاوه فیلم طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده را در این مطلب دیدن کنید. با مجله خبرنگاران همراه باشید.

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده بدون خشک و شل شدن

مواد لازم برای تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده (برای 4 نفر)

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده400 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)2 عدد میانه
قارچ300 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد
پنیر پیتزا400 گرم
لازانیا1 بسته
کره150 گرم
آرد سفید1 و نیم قاشق غذاخوری
شیر1 لیوان فرانسوی دسته دار
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم
پودر آویشن و ادویه مخصوص لازانیا و پیتزابه اندازه دلخواه
جعفری خرد شده و گوجه گیلاسیبه اندازه دلخواه
روغن سرخ کردنیبه اندازه کافی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت لازانیا در فر: 20 دقیقه

مقدار کالری در 100 گرم لازانیا با گوشت چرخ نموده و پنیر: حدود 354 کیلوکالری

مراحل طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده

لازانیا یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین انواع غذا با گوشت چرخ نموده است که با مواد مشابه درست می گردد. در ادامه مراحل طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ مرحله به مرحله را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: مایه لازانیا را درست کنید

در ابتدا، پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه اندازهی روغن یا کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. بعد گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند.

شما می توانید برای خرید گوشت چرخ نموده، پیاز داغ آماده منجمد و انواع ادویه معطر غذا از فروشگاه های به روش های خرید یا اینترنتی اقدام کنید.

مرحله دوم: بقیه مواد مایه لازانیا را اضافه کنید

فلفل دلمه ای و قارچ ها را بشویید. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در تابه بریزید و هم بزنید. قارچ ها را هم بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را هم در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی آب گوشت و قارچ در تابه خشک شد، رب گوجه فرنگی، آویشن و ادویه لازانیا را اضافه کنید. مواد را تفت دهید و بعد درب تابه را بگذارید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سس لازانیا بپزد.

پودر آویشن و ادویه لازانیا را به روش های خرید حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: سس سفید یا بشامل لازانیا را درست کنید

در این مرحله از طرز تهیه لازانیا ساده، کره را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب گردد. سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کره تفت دهید. کمی که رنگ آرد تغییر کرد، شیر را کم کم اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. اجازه دهید سس کمی غلیظ گردد و بعد شعله را خاموش کنید.

در صورت تمایل می توانید انواع کره گیاهی و حیوانی، آرد و شیر را از فروشگاه های به روش های خرید حضوری یا اینترنتی بخرید.

مرحله چهارم: ورقه های لازانیا را بجوشانید

در فاصله پختن گوشت چرخ نموده و آماده شدن سس لازانیا، در یک قابلمه اندازهی آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آغاز به جوشیدن کند. سپس ورقه های لازانیا را در قابلمه بگذارید تا ورقه ها به مدت 10 دقیقه بجوشند و نرم شوند. بعد از نرم شدن، آنها را آبکش کنید.

برای خرید لازانیا می توانید به روش خرید حضوری از فروشگاه های اقدام کنید یا به روش اینترنتی، لازانیا را سفارش دهید.

مرحله پنجم: مواد لازانیا را در قالب بچینید

در این مرحله از طرز تهیه لازانیا با فر، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. یک ظرف پیرکس یا مخصوص فر را با کمی کره چرب کنید و یک لایه از ورقه لازانیا کف آن بچینید. سپس روی آن یک لایه از مایه گوشت چرخ نموده بریزید. بعد یک لایه پنیر پیتزا بریزید و اندازهی از سس بشامل را اضافه کنید.

کمی هم جعفری خرد شده و آویشن هم روی مواد بپاشید. دوباره یک لایه لازانیا، مایه گوشت چرخ نموده، پنیر پیتزا، سس سفید و جعفری بریزید. لایه آخر را ورقه لازانیا بچینید، سس سفید (بشامل) بمالید و پنیر پیتزا بپاشید. لایه آخر باید همین باشد.

شما می توانید برای خرید پنیر پیتزا از فروشگاه های به روش های حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.

مرحله ششم: لازانیا را در فر بپزید

بعد از آماده کردن لایه های لازانیا، روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را در طبقه وسط فر بگذارید. درب فر را ببندید و به مدت 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا پنیرها ذوب شوند و طعم ها به خورد هم بروند. سپس لازانیا را از فر بیرون بیاورید و روی ظرف را باز کنید. لازانیا که کمی از دما افتاد، آن را برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. نوش جان!

بیشتر بخوانید:

روش تهیه لازانیا در قابلمه یا تابه بدون فر

برای طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده و پنیر پیتزا، می توانید به جای استفاده از فر، لازانیا را در تابه یا قابلمه نچسب بپزید. برای این کار، کف یک تابه یا قابلمه (ترجیحا مربعی یا مستطیلی) را با کره چرب کنید و کمی سس سفید هم بریزید و با برس آشپزی، آن را پخش کنید تا لازانیا به تابه نچسبد.

سپس لایه های لازانیا را به ترتیب بچینید. درب تابه یا قابلمه را دم کنی بپیچید و روی ظرف بگذارید. ظرف حاوی لازانیا را روی شعله گاز بگذارید و زیر آن را شعله پخش کن قرار دهید. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا لازانیا بپزد و آماده گردد. سپس آن را سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده

  • برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا حتما از سس سفید بشامل بهره ببرید. شیر موجود در این سس مانع خشک شدن ورقه های لازانیا می گردد.
  • برای اینکه روی لازانیا طلایی گردد، می توانید فویل لازانیا را بعد از پخت، باز کنید و در فر به مدت 2 دقیقه قرار دهید و گریل را روشن کنید.
  • در طرز تهیه لازانیا بدون فر و در تابه یا قابلمه، روی لازانیا طلایی نمی گردد.
  • به جای سس سفید می توانید از سس مارینارا یا سس گوجه برای تهیه لازانیا بهره ببرید.
  • یک ترفند برای جلوگیری از چسبیدن ورقه های لازانیا این است که، در آبی که ورقه ها را می جوشانید، می توانید کمی روغن، نمک و آبلیمو بریزید و هر از گاهی آنها را هم بزنید.
  • برای طرز تهیه لازانیا در توستر، می توانید روش تهیه لازانیا با فر را دنبال کنید و لازانیا را در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا مرغ و سیب زمینی

مختصری درباره تاریخچه جالب لازانیا

29 جولای (8 مرداد) هر سال روز جهانی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی ایتالیایی یعنی لازانیا است. اما لازانیا واقعا یک غذای ایتالیایی است؟ چند روایت در این زمینه وجود دارد. با ما باشید تا هم کمی در خصوص تاریخچه لازانیا بدانید.

اما لازانیا چیست؟ لازانیا در حقیقت نوعی پاستا است که از چند ورقه لازانیا، گوشت، سس و پنیر تشکیل می گردد. این غذای خوشمزه با ریشه ایتالیایی نخستین بار 197 سال قبل از میلاد مسیح و در زمان پیروزی رومی ها بر یونانی ها پخته شد. به نظر می رسد رومی ها طرز تهیه این غذای خوشمزه را از سبک آشپزی مدیترانه ای یونانی ها الگو گرفتند و نام این غذا هم از کلمه یونانی Lasagna گرفته شده است.

در قرن 19 میلادی مهاجران ایتالیایی، لازانیا را با خودشان به ایالات متحده آمریکا بردند تا آوازه پخت این پاستای لایه لایه با گوشت و ادویه های خوشبو و پنیر جهانی گردد. برای درست کردن لازانیا به شیوه سنتی ایتالیایی به گوشت چرخ نموده، پنیر، ریحان، پونه، نمک، فلفل، سس مارینارا و روغن زیتون احتیاج دارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیای اسفناج با مرغ و قارچ

فوت و فن های خوشمزه شدن لازانیا با گوشت چرخ نموده

چرا لازانیا خشک میشه؟

  • علت خشک شدن لازانیا استفاده نکردن یا استفاده کم از سس بشامل یا سس سفید است. باید حتما بین لایه های لازانیا و روی لایه آخر سس سفید یا سس گوجه (مارینارا) بریزید.
  • دمای فر بیشتر از 180 درجه سانتی گراد نباشد.
  • روی ظرف لازانیا را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

چرا لازانیا شل و خمیر می گردد؟

علت خمیر شدن لازانیا، بیش از حد جوشاندن ورقه های لازانیا و استفاده بیش از حد از سس سفید است. اگر ورقه ها را زیادی جوشانده اید، مقدار سس بشامل را می توانید کمتر در نظر بگیرید.

چرا لازانیا وا میره؟

علت وا رفتن لازانیا، استفاده زیاد از سس بشامل است. بعلاوه نباید به محض خارج کردن لازانیا از فر، آن را برش بزنید. اجازه دهید لازانیا کمی سرد گردد و بعد آن را برش بزنید.

ورقه های لازانیا چند دقیقه باید بجوشد؟

باید ورقه های لازانیا را بسته به نوع آن، بین 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش، بجوشانید.

محصولات مرتبط

چاشنی خورشت قورمه سبزی 40گرمی هاتی کارا

11,700 تومان 11,900 تومان 2% تخفیف

پودر زیره 60 گرمی گلستان

66,900 تومان 67,900 تومان 1% تخفیف

آویشن 50 گرمی سانتین

59,900 تومان 67,900 تومان 12% تخفیف

ادویه زردچوبه پت 200 گرمی فامیلا

113,900 تومان 129,900 تومان 12% تخفیف

فلفل سیاه 80 گرمی سانتین

87,900 تومان 99,900 تومان 12% تخفیف

ادویه مرغ و ماهی پت100گرمی گلها

78,900 تومان 79,950 تومان 1% تخفیف

ادویه مخصوص پیتزا و لازانیا 80 گرمی سانتین

39,500 تومان 39,900 تومان 1% تخفیف

آرد سفید 900 گرمی رشد

32,500 تومان 32,900 تومان 1% تخفیف

آرد نخودچی 200 گرم ترخینه

47,900 تومان 53,800 تومان 11% تخفیف

آرد سفید 500 گرمی تک

24,500 تومان 24,900 تومان 2% تخفیف

روغن ذرت 1620 گرمی زر

199,900 تومان 210,000 تومان 5% تخفیف

روغن سرخ کردنی بدون پالم 1800 گرمی اویلا

118,900 تومان 121,600 تومان 2% تخفیف

لازانیا نیمه آماده 500گرمی زر

60,900 تومان 62,000 تومان 2% تخفیف

لازانیا نیمه آماده 300 گرمی زر

33,900 تومان 34,900 تومان 3% تخفیف

پنیر پروسس ورقه ای بخش پذیر ورقه ای با طعم گودا

94,900 تومان 134,000 تومان 29% تخفیف

پنیر پیتزا رنده شده 180گرمی پگاه

62,900 تومان 63,500 تومان 1% تخفیف

پنیر پیتزا موزارلا پرچرب 250گرم دالیا

88,100 تومان 89,000 تومان 1% تخفیف

کم چرب 900 گرم پگاه ESL شیر بطری

26,500 تومان 29,000 تومان 9% تخفیف

کره 25 گرمی پاک

9,900 تومان 11,000 تومان 10% تخفیف

قارچ 300 گرم شاهکار

73,500 تومان 74,000 تومان 1% تخفیف

قارچ 400 گرمی سایه رس

73,150 تومان 74,000 تومان 1% تخفیف

ذرت دان 400 گرمی نوبر سبز

78,900 تومان 88,700 تومان 11% تخفیف

ناگت پنیری 800 گرم کیمبال

183,900 تومان 233,805 تومان 21% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 6 شهریور 1403 بروزرسانی: 6 شهریور 1403 گردآورنده: anasi.ir شناسه مطلب: 2430

به "طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده بدون خشک و شل شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده بدون خشک و شل شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید