کرونا مصرف گوشت قرمز را 40 درصد کاهش داد

به گزارش آناسی، سرپرست سازمان امور عشایر همچنین گفت: با شیوع کرونا مصرف گوشت قرمز در کشور 40 درصد کاهش یافته و باعث انباشت دام شد و بیشترین ضرر را به اقتصاد عشایر زده است.

کرونا مصرف گوشت قرمز را 40 درصد کاهش داد

وی دلایل کاهش مصرف گوشت را عدم برگزاری مراسم محرم و صفر و نذورات مردم، برگزار نشدن جشن عروسی و عزای اموات، بسته شدن رستوران ها و جلوگیری از صادرات دام بیان کرد.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه باید برای ارتقا رفاه و معیشت عشایر برنامه داشته باشیم، گفت: در این زمینه در سال های اخیر هفت برنامه و طرح تعریف کرده ایم که شاخص ترین آنها اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز است.

وی توضیح داد: عشایر بیشترین ضرر را وقتی می دهند که دامشان را دلال ها و واسطه ها می گیرند، با اجرای زنجیره تولید گوشت و پرداخت تسهیلات به عشایر، دست دلال ها را کوتاه کرده ایم.

علایی مقدم ادامه داد: با اجرای این طرح اطمینان خاطری برای عشایر ایجاد شده و تا به امروز 2,000 میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای آن به عشایر پرداخت کرده ایم.

منبع: ایلنا

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 2 دی 1399 بروزرسانی: 2 دی 1399 گردآورنده: anasi.ir شناسه مطلب: 1446

به "کرونا مصرف گوشت قرمز را 40 درصد کاهش داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا مصرف گوشت قرمز را 40 درصد کاهش داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید